dilluns, 29 d’octubre del 2007

Ja n'hi ha prou!!! (1a part)

Ja fa massa temps que els montblanquins i montblanquines estem aguant la prepotència i la supèrbia d'alguns dels membres de la guàrdia urbana de Montblanc. Els incidents són nombrosos i amb una gran diversitat de gent com poden ser els ermitans de Sant Joan, l'alcalde, membres de la penya osasunista, protecció civil, membres d'altres cossos policials .......
La gota que ha fet acabar la paciència de molts es va produir el passat dissabte.
Resulta que aquests dos coneguts membres de la policia municipal es van presentar pels voltants del carrer de les corts i obligant a tothom que entres a l'interior d'un conegut local. Davant de la lògica negativa d'algunes de les persones, es van començar a posar nerviosos i a tractar a crits i a empentes a una jove.
Tota aquesta manca de professionalitat va acabar amb un jove a terra immobilitzat i contusionat, mentres un dels municipals palpava la seva reglamentaria pistola.
Si amb això no va haver-hi prou els municipals se'n van endur el jove detingut amb l'acusació d'agredir-los a cop de cap contra els seus punys.
I amb una declaració plena de mentides i falsos testimonis han aconseguit que la jutjessa de Valls el declari culpable i el faci pagar una multa de 160 €.
També hauríem de dir que aquest serial no ha acabat ací, i ara es hora que els montblanquins i montblanquines diguem clar i fort que ja n'hi ha prou. Que volem passejar tranquil·lament pels carrers de la nostre vila sense la por de trobar-nos aquests "professionals de l'ordre" i acabar com a protagonistes d'una història pròpia d'en Berlanga.

Encara no hem oblidat aquest vídeo que ens ensenya com condueixen quan no estan de servei.


2 comentaris:

marramua ha dit...

Salut.. molt bona la dels cops de cap als punys dels agents jejeje...
Per cert no veig les imàtges.

Miquel

Natxo Cid ha dit...

Amb el Mozilla funciona perfectament. Crec que es problema de l'explorer. He mira't de solucionar-ho però m'ha sigut impossible.