divendres, 14 de març del 2008

APM segueix en plena demagògia

Ja se que a ningú li haurà sorprès que els dirigents d'ApM segueixin en aquesta testarruda intenció de criticar qualsevol cosa que passi a Montblanc. Però es que ara, i aprofitant la ressaca de les eleccions, han entrat en un discurs que ultrapassa la demagògia i ratlla la blasfèmia o simplement la mentida.
I es que el grup municipal Acord per Montblanc (ApM), format per membres del PSOE i d'Iniciativa, ha responsabilitzat l'alcalde de no donar suport a la policia local, de «desmantellar» el cos i, de rebot, «facilitar que a la comarca es cometin més fets delictius». Aquests antics membres d'un partit marxista, doncs, consideren que «la darrera onada de robatoris no ha vingut de casualitat», sinó arran que l'alcalde «desacredités la policia enmig del carrer, que es convoqués una manifestació per la manera d'actuar dels agents, i que la plantilla s'hagi vist ressentida amb la marxa de diversos efectius».
Ara resultarà que la manifestació que es va convocar al novembre va ser un altaveu per atreure lladres. Ara haurem descobert que l'alcalde de l'Espluga, per cert convergent, segueix l'estela de l'ajuntament montblanquí i permet tota la serie de robatoris que hi han a diari en el seu municipi. Es curiós que aquests lladres també actuïn a Barberà on mana un alcalde del mateix partit que en Campdepadrós. I sobretot es alarmant que mentre que els dirigents montblanquins del PSC s'alarmin per la facilitat amb l'actuen els lladres el delegat Xavier Sabaté segueixi eliminant membres de la guàrdia civil.