dijous, 26 de juny del 2008

Avui tots amb Rússia

Avui es un d'aquells dies futbolistics estranys, ja que en el fons no podem animar al equip que realment voldríem. De veritat que es fa una mica feixuc haver d'animar o millor dit desitjar que algú perdi. Però les coses són d'aquesta forma i de moment no les podem canviar, es dir que en el fons els catalans tenim dues seleccions: Catalunya i qualsevol que jugui contra Espanya.
Aquest vespre penso anar mirant la cuatro de reüll a veure si en Arshavin li fot quatre a la roja.




'Adéu Egspaña!' ha fet arribar el seu suport al Consolat Rus a Barcelona.

Benvolguts compatriotes russos,

us fem saber que la gran majoria dels aficionats catalans no ens sentim representats per la selecció espanyola. Nosaltres voldríem participar a l'Eurocopa amb la selecció catalana, però com que la federació espanyola de futbol no ens ho permet, aquest dijous 26 de juny l'afició catalana animarà a Rússia. Si Rússia guanya Espanya, centenars de persones sortiran al carrer per celebrar-ho. De fet, a la ciutat de Barcelona els aficionats catalans anirem a celebrar-ho a Canaletes, just a l'inici de la Rambles.
Esperem que us animeu a compartir amb nosaltres aquesta festa. Moltíssima sort!

1 comentari:

Anònim ha dit...

como todos tus deseos te salgan igual de bien... con lo bien que se han portado siempre los rusos con los independentistas chechenos, eh? bueno, ánimo, sólo os queda un partido más que sufrir... saluditos! ;)