dilluns, 9 de juny del 2008

Barraques a Reus - 2008


Un any més, amb l'arribada de les Festes Majors de Reus, es celebraran Barraques. Una iniciativa que des de la vila ducal envegem i alhora lluitem per a que des de la casa gran vegin que una festa semblant es possible a Montblanc.

El programa de concerts de l'edició d'enguany es distribueix de la següent manera: divendres 20 de juny: Pegatina (rumba) i Fundación Toni Manero (funk); dissabte 21 de juny: Pepet i Marieta (música combinada amb teatre) i Ska Reggae Ensemble (versions dels clàssics de l'ska); diumenge 22 de juny: Laments of Silence (metall) i Barricada (rock radical basc); dilluns 23 de juny, revetlla de Sant Joan: Gertrudis (rumba), The Pinker Tones (electrònica) i Frank O'lee Sons (orquestra).

Cal destacar, que per primer any, a part de la programació musical també destaca una ampli programa d'activitats que s'ha organitzat conjuntament amb l'Associació de Veïns del Barri Immaculada. Aquestes activitats s'inicien el dijous 19 amb un torneig de futbol sala al CEIP Alberich i Casas i acabaran amb un sopar popular de revetlla de Sant Joan al carrer Mont-roig.

Les Barraques d'enguany han estat organitzades per 23 entitats, sis de les quals són noves: Maulets, Joves d'esquerra verda, Front Reusenc, Joves d'Esquerra Unida i Alternativa, Joventut Nacionalista de Catalunya i Reus Deportiu. Es constata així, el creixement cada any del nombre d'entitats que formen la Coordinadora. Alhora, també comptarà amb la col·laboració d'entitats com el Bou de Reus, Espurna Diabòlica o el Ball de Diables de Reus, entre d'altres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola! recomano a tothom q vagi al concert de Laments of Silence. Si aquest tipus de música t'agrada el grup és molt bo, i si no, si més no veuràs un bon muntatge! A més, el grup és local, motiu més per recolzar-los!! Enhorabona pel blog.
Ens veiem a Barraques.