diumenge, 31 d’agost del 2008

Posant fil a l'agulla

Un altre any Sant Félix era la macedònia que fa tremolar tot el mon casteller. Al migdia tot feia preveure l'èxit de la jornada: la plaça era plena de camises, els núvols no s'atrevien a aparèixer i el local de la CUP estava obert.
I com aquell que diu encara no havíem pogut saludar a tots els coneguts, ni tant sols acabar la primera cervesa que els verds ens van posar a tots a lloc. I es que es despertaven amb un impressionant 4 de 9 amb una imponent agulla.
I justament aquesta agulla es la que va esperonar a totes les colles per fer una actuació que molts no oblidaran en anys. I es que no es veuen cada dia, ni en concursos de plaça de braus, quatre castells de gamma extra descarregats i tres més carregats.
A la plaça es sentien molts crits de visca la terra.......verda!, però trobo que la resta de colles no es van quedar enredera. I es que el 5d9 dels vermells es digne de tots els elogis, que la tossuderia dels rosats i el pilar de 8 carregat mereix un reconeixement, i que minyons faci tres castells de nou -encara que el 5 només carregat- es surt de la normalitat.

Trobo que la diada de Sant Fèlix no podia demanar més: bon sol, bons castells i cervesa fresca. Tot amanit amb bona companyia i divertits missatges en el mòbil.

Per acabar i per si algú es va perdre la diada tot banyant-se en aigües mediterrànies o d'algun mar menor deixo escrit el resultat en xifres dels castells.

Castellers de Vilafranca: 4d9 fa / 2d9 fm / 3d9 f i pd8 fm

Jove de Valls: 3d9 f / 5d9 f / 4d9 f i 2 pd5

Vella de Valls: 3d9 f / 3d8 a / 2d9 fm c i pd8 fm c

Minyons: 3d9 f / 5/9 f c / 4/9 f i pd6