dissabte, 23 d’agost del 2008

Setmana internacional de lluita per la llibertat d'Amadeu Casellas (25-31 d'agost)



Amadeu Casellas porta més de 60 dies en vaga de fam. Ni la jutgessa, ni la Direcció General, ni cap polític, estan fent res per solucionar aquesta situació. Ha arribat l'hora de que parli el carrer!

Convoquem a totes aquelles persones solidàries a que surtin aquesta setmana a expressar la seva ràbia contra la tortura que cada dia pateixen els i les presxs d'aquest sistema. Hem de fer un esforç per reactivar la lluita ja que la situació del nostre company es cada cop més delicada.

Els culpables són clars: partits polítics al poder, jutges i jutgesses inhumanes, bancs --els veritables lladres--, empreses que es lucren amb els i les presxs, representants d'aquest Estat a l'estranger, còmplices del silenci&

Del 25 al 31 d'agost del 2008: Setmana internacional d'accions descentralitzades per la llibertat de l'Amadeu Casellas. Imaginació contra el poder.

Dilluns 25 d'agost, a les 11 hores: Concentració davant la Direcció General de Serveis Penitenciaris, màxims responsables de concedir-li el tercer grau.

Direcció General de Serveis Penitenciaris

Albert Batlle i Bastardas

C/ Aragó, 332. Barcelona.

Metro L4 Girona

Telf: 93.214.01.15

Fax: 93.214.01.56

Dissabte 30 d'agost, a les 17 hores: Concentració a la plaça de la Universitat de Barcelona. Movem el cul per l'Amadeu!!

Trenca els murs, escriu-lo:

Amadeu Casellas Ramón

Hospital Penitenciari de Terrassa

Ctra. Torrebonica, s/n.

08227 de Terrassa