dimarts, 24 de febrer del 2009

Torna a caure el Toro


Aquesta nit s'ha tornat a tombar el toro d'Osborne situat al Bruc, l'únic que queda al principat i un dels 13 que campen pels països catalans. No seré jo el que defensarà actes anomenats vandàlics però comença a ser hora que desapareixin de les nostres terres aquests signes espanyolistes.
En un comunicat, els responsables de l'acció asseguren: 'Per cada agressió arreu de la nació catalana, respondrem conseqüentment'. A més denuncien que cap institució municipal, comarcal ni nacional ha emprès cap acció per tal d'eliminar 'aquesta silueta reconstruïda il·legalment al peu de Montserrat, ni sancionar-ne els seus responsables'. També es curiós que aquest toro no gaire brau estigui situat en un terme municipal governat per una alcaldessa d'ERC.
Caldria recordar que el passat tres de febrer es va fer pública la sentència que condemnava als joves que van intentar tirar a terra el toro del Bruc la darrera vegada a una multa de 192 euros.
En cas de no pagar la multa, els joves ja han assegurat que no ho faran, haurien de complir una pena de vuit dies de privació de llibertat.

Seria molt agosarat afirmar-ho però podríem dir que ja em donat el primer pas per l'acte que l'esquerra independentista organitza el proper dia 7 al bruc.

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Enhorabona al causants, tenen el meu total suport

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.