dimecres, 19 de desembre del 2007

Marxa de torxes pels presos i preses polítiques

Com cada any l'esquerra independentista organitza una marxa de torxes en diverses localitats dels Països Catalans. En un principi es per reclamar l’estatus polític, el reagrupament i l’amnistia dels presos i preses polítiques catalanes. Llàstima que un cop més no s'aprofiti aquest fet per reclamar la llibertat de tots els presos, tant humans com animals.
L'any 2007 es van realitzar marxes de torxes en 15 poblacions. Enguany seran com a mínim 19 marxes en poblacions d'arreu dels Països Catalans. Milers de persones tornaran a sortir al carrer en les diferents convocatòries (veure llista de convocatòries) de les que destaquen les que es realitzaran a Lleida, Vilafranca i Reus.
A excepció de la convocatòria d'Igualada, que tindrà aquesta població, i de la de València la resta estan convocades el proper dissabte 22.
La convocatòria de Lleida l'organitza l'Assemblea de Joves de Lleida (AJÍ), Rescat i el Col·lectiu de Suport a presos i preses polítiques catalanes que sortirà a les 19:00h de davant l'IEI (Institut d'Estudis Ilerdencs).