diumenge, 2 de desembre del 2007

Qualsevol nit pot ser Sant Ramon

Des del passat dia 23 que tinc un gran dubte que no aconsegueixo resoldre. Ho he preguntat a molta gent, a capellans, a cristians d'altres branques, a beates i inclús he navegat per internet en busca de respostes.
Abans de continuar us posaré en antecedents per si algú passa per aquest bloc i aconsegueix ajudar-me a veure la llum. Resulta que algú em va fer creure aquell fred dia d'octubre que era sant Ramon, i ho assegurava i ho defensava perquè havia parlat amb ell mateix. Que aquella nit havia fet un viatge molt estrany i que havia aconseguit diverses vegades tocar el cel amb la punta dels dits, i que un cop a la terra s'havia adonat que sant Ramon existia.
Fa molt anys que no hi crec en sants, encara que siguin catalans i que segons el santoral es dediquin a protegir els nou nats. Però es que vosaltres hauríeu d'haver vist la cara d'alegria i satisfacció que tenia la noia que m'explicava aquests fets, feia temps que no havia vist una cara com aquesta. De fet tinc dubtes si l'ultim cop va ser un divendres o en un concert dels Benito Kamelas.
Tota la vida pensant que el senyor Ramon enganyava a les criades i ara resulta que no només no les enganya sinó que les ajuda a trobar la seva pau interior, i altres coses que miraré d'estalviar-me d'explicar.
En conclusió, si tothom assegura que sant Ramon es a l'agost excepte aquesta noia que te molt clar que el va veure, i que no era el primer cop. Només en cal pensar que els cristians van fer malament el seu santoral i que en realitat qualsevol moment pot ser sant Ramon, només cal que ho vulguis i que el busquis.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Qualsevol nit pot sortir el sol, mentre el senyor Ramón empaiti a la masovera que casualment els divendres se'n va al mercat!
SaLuT!

adanyeva ha dit...

UNS QUANTS ESTUDIOSOS ATEUS ALS QUE HE CONSULTAT M'HAN DIT QUE LA QUE ES UNA SANTA ES LA NOIA, NO SANT RAMON.
DE FET, DIUEN QUE ELS SANTS SON COM EL MONSTRE DEL LLAC NESS, NOMES EXISTEIXEN SI HI HA ALGU QUE HI CREU. POTSER EL SANT VA ESTAR AGRAIT A LA NOIA PER CREURE EN LA SEVA EXISTENCIA I DOTAR-LI D'IDENTITAT AQUELLA NIT DE NOVEMBRE. VES A SABER, POTSER VA SER ELLA QUI VA OBRAR EL MIRACLE...
POTSER CALDRIA QUE INVESTIGUESSIS AQUEST TEMA, JA QUE SEMBLA QUE TENS A PROP A LA NOIA I LI POTS PREGUNTAR DIRECTAMENT.

ELS FETS DIVINS SON TAN MISTERIOSOS...