diumenge, 25 de novembre del 2007

La carta als reis de Ramona Sanahuja

Divendres passat va haver-hi ple a l'ajuntament de Montblanc. Fins aquí cap novetat o cap fet d'interès per fer un escrit en aquest bloc. Això si tots els assistents vam viure dues experiències dignes de ser comentades.
La primera el nou tarannà que estan agafant els plens i en especial el punt de "precs i preguntes". Em de recordar que quan manava la incomprensible coalició, formada pels democratacristians de convergència i els socialdemòcrates d'Acord, aquest punt durava molt poc i sobretot l'apartat reservat a les respostes. Les quals només les responia l'alcalde, amb monosíl·labs o amb un "ja ho miraré i t'ho diré en el proper ple". Ara les respostes són en gran majoria en el moment i respostes pel regidor responsable del fet en qüestió.
Però la bomba va sortir en el torn de preguntes. I es que la representant de Convergència més que un llarg llistat de preguntes, i es que en va fer divuit, va fer un avançament de petició de regals.
Dintre d'aquest llistat hi havia la demanda de creació d'una escola oficial d'idiomes, que l'ajuntament es preocupes de demanar les subvencions de les entitats, que l'ajuntament fes la feina de la immobiliària que l'han ocupat una casa..... Llàstima que es deixés la creació d'una Universitat o que l'Osasuna es traslladés a Montblanc, posats a demanar.
I a sobre quan es va veure atabalada per les respostes a les seves peticions es va escalfar la boca i va demanar el tancament de l'escola de Música perquè era deficitària i això frenava la instauració d'un altre tipus d'escola, per exemple d'idiomes.
Ja tinc ganes del proper ple per poder veure i sentir els comentaris d'aquesta regidora, que després de veure els últims capítols de Ventdelpla s'ha cregut que la feina a l'ajuntament es fa, com la d'aquell personatge, politiquejant entre el tramuntana i el super.