dimarts, 15 de juliol del 2008

Aquesta SÍ que es la nostra selecció

Bon inici de la selecció de Catalunya que ha guanyat Xile per 8 a 1 amb una actuació destacada d'en Jepi Selva (4 gols) i en Jordi Molet (3 gols). El partit s'ha posat de cara des de l'inici amb els dos primers gols del jugador del Noia Jepi Selva en els primers deu minuts, que han estat completats amb el 3 a 0 del "reusenc" Jordi Molet. Just abans d'arribar al descans el jugador del Saint Mary Joseph xilè -Nicolás Fernández- ha escurçat distàncies amb el 3 a 1.

A la segona part ha continuat el domini català i tant en Jepi Selva com en Jordi Molet han arrodonit la seva actuació amb dos gols més cadascú. El darrer gol del partit ha estat d'en Roger Rocasalbas (CP Vilanova).

Catalunya: Llaverola, Cáceres, Grasas, Selva, Pelicano, -cinc inicial-, Bancells, Molet, Rocasalbas i Lladó.

Xile: Villalobos, Miranda, Andrade, Salgado, Fernández, -cinc inicial-, Cáceres, Osorio, Calabrese i Flores.

Gols: 1-0 Selva (min 8); 2-0 Selva (min 11.30); 3-0 Molet (min 12); 3-1 Fernández (min 18.30); 4-1 Selva (min 20.30); 5-1 Selva (min 24.30); 6-1 Jordi Molet (p) (min 34); 7-1 Molet (min 34.30); 8-1 Rocasalbas (min 39.59)

Dimarts la selecció jugarà un partit fora de competició amb un combinat de jugadors de Buenos Aires a l'espera de la jornada estelar de dimecres amb el doble enfrontament amb el Brasil i l'Argentina.

En el darrer partit de la jornada Argentina ha guanyat amb comoditat Uruguai per 14 a 1.
Els golejadors argentins han estat: (tres gols) José García, Gonzalo Gomez i Lucas Ordoñez, (dos gols) Esteban Abalos i Pablo Martin, i un gol de Emanuel Cordamo. Per l'equip d'Uruguai ha marcat Hernan Mazursky.