dijous, 17 de juliol del 2008

Aquesta SÍ que es la nostra selecció III

Catalunya ha guanyat Argentina per 4 a 3 en el millor partit de la competició fins ara i es classifiquen com a primers de la fase regular. Els catalans han sortit decidits a guanyar des del primer moment, avisant els argentins amb dos xuts al pal d'en Càceres (min. 2 i 10). Quatre minuts més tard en Roger Rocasalbas ha obert el marcador després d'una mitja volta i un minut més tard Romà Bancells ha fet el 2 a 0 amb el que s'arribaria al descans.
A la segona part Josi García ha tornat a posar Argentina dins del partit amb el 2 a 1 però Jordi Molet i Xavier Lladó han distanciat Catalunya una altra vegada, amb el 4 a 1. Quan semblava que el partit ja s'havia decidit, Reinaldo García i Lucas Ordoñez han tornat a posar emoció fent dos gols més però sense poder igualar el marcador.

Catalunya: Llaverola, Grasas, Cáceres, Pelicano, Selva, -cinc inicial-, Bancells, Rocasalbas, Molet i Lladó.

Argentina: Fraifer, Reinaldo García, Gómez, Avalos, Josi García, -cinc inicial-, Martín, Ordoñez i Cordano.

Àrbitres: Luis Alesandrino (Brasil) i Luis Reyes (Xile). Van mostrar targeta blava acumulativa a Grasas i Pelicano per Catalunya.

Gols: 1-0 Rocasalbas (min 14); 2-0 Bancells (min 15); 2-1 Josi García (min 25); 3-1 Molet (min 26); 4-1 Lladó (min 31); 4-2 Reinaldo García (min 33); 4-3 Ordóñez (min 34.30)