dissabte, 3 de novembre del 2007

Ja n'hi ha prou!!! (4a part)

Unes 400 persones han protagonitzat aquest dissabte a la tarda una cassolada pel centre de Montblanc per demanar l'expulsió immediata de dos policies locals.
A les cinc en punt se'n concentrat a la plaça desenes de persones que armades amb tot tipus d'estris de cuina (paelles, cassoles, pots, tapes...) han començat a fer un soroll ensordidor alternat amb crits de "ja n'hi ha prou".
Minuts després el numero de concentrats ja superava amb escreix el centenar i han començat a caminar darrera d'una pancarta amb el lema "Prou impunitat de la policia local" sense deixar de fer sonar els instruments improvisats. Sense adonar-se la manifestació s'havia convertit en una rua festiva que de totes maneres no oblidava els greus fets que els havia convocat.
En arribar davant de la caserna de la policia local, que es trobava tancada, els concentrats ja eren 400. Han estat uns minuts aturats i després han continuat la marxa pels carrers de la vila fins tornar a la plaça.
Un cop a la plaça i tot continuant a ritme de batucada els concentrats han fet sentir clarament el seu malestar. L'acte ha finalitzat quan un dels organitzadors de la cassolada ha llegit el comunicat que minuts després entregaria a l'alcalde i al seu equip de govern. Els manifestants han reclamat l'obertura d'una investigació i que un cop es demostrin els fets que denuncien, s'expulsi els dos agents. L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, s'ha reunit amb alguns dels manifestants, ha explicat que esperaran el resultat de la instrucció que s'ha de portar a terme per prendre alguna mesura al respecte.