dissabte, 24 de novembre del 2007

CIU, O quan la demagògia es una eina politica

Els democratacristians montblanquins han utilitzat les pàgines d'un diari comarcal per treure's la mascara i tornar a blasmar contra alguns dels que no segueixen les seves conservadores i alhora pro autoritàries idees. Cal que algú els recordi que una mentida repetida mil cops mai serà una veritat sinó simplement una mentida.
Em fa mal que pensar, i molt, que estiguin molestos pel gran èxit de la cassolada del passat dia 3 de Novembre i que a més intentin utilitzar-la per desprestigiar a una formació. Diu molt poc del teòric caràcter democràtic de la gent de convergència quan són capaços de criticar la participació d'algú en una manifestació, i menys encara si partim de la base que en aquesta hi havia un regidor de la seva coalició. Diu molt poc del teòric caràcter democràtic d'aquesta gent quan són capaços d'oblidar-se que una manifestació es la màxima expressió de la democràcia. Diu molt poc del teòric caràcter democràtic d'aquesta gent quan obliden que tota forma de lluita es correcte i necessària i alhora poden ser paral·leles.
Però es molt maquiavèl·lic i alhora esquizofrènic dir que la cassolada la va organitzar Gent del Poble només perquè el portaveu es el numero dos d'aquesta formació. Doncs senyors convergents lis dic ara públicament que aquesta concentració va ser organitzada per vuit montblanquins a tall individual, per sobre de les seves creences polítiques, religioses (que no en tenen cap) o culturals. Que entre aquests hi havien quatre que tenen compte a la caixa i no per això en Samaranch esta darrera, que hi havien dos socis de l'Osasuna i no per això en Izco els va ajudar, i podríem seguir fins a sadollar la ment només utilitzant la seva teoria de relació.
Però la veritat es que la postura dels convergents fa temps que ha deixat de sorprendre'm. No hem d'oblidar que van ser els mateixos que van intentar criminalitzar la penya osasunista de Montblanc fa set anys tot acusant-la de proetarres, que són els mateixos que van mirar cap a una altra banda quan la guàrdia civil fa cinc anys atonyinava i detenia a cinc montblanquins, són els mateixos que han intentat sistemàticament boicotejar tots els actes de la Conca Askatu.I sobretot són els mateixos que encara no han paït que els resultats del passat maig els deixat sense la cadira tant anhelada.
Per cert, i per acabar, en el seu escrit tenen una gran errada de concepte o d'apreciació. El poder sempre serà del poble i aquest, i només aquest, es qui ho administra. Les administracions, i l'ajuntament ho és, són merament executores de la voluntat, en tot moment,del poble. Es dir que cap persona pot desitjar res que no li pertany, i el poder no li pertany a ningú.
Però tranquils que encara que hagi passat l'onze de novembre hi haurà d'altres, i algun dia arribarà el vostre sant Martí.
SiRS