dimecres, 26 de novembre del 2008

AJUDEM ELS COMPANYS DE CORBERA















Els companys i companyes de la Plataforma en Defensa de la Terra Alta de Corbera d'Ebre van presentat al seu Ajuntament un escrit demanant la paralització de les obres del parc eòlic Corbera per considerar-les il·legals per faltar d'aprovació de la declaració d'utilitat pública i del projecte executiu. L'Ajuntament en aquell moment havia de dictar una ordre de suspensió immediata de les obres. Obres que es fan en zones sensibles de la batalla de l'Ebre, que ja haurien comportat la destrucció de trinxeres i altres elements.


L'Ajuntament lluny de complir la legalitat, s'excusa que no és competent, malgrat conèixer que el parc eòlic no disposa de totes les autoritzacions legals i les màquines han començat la destrucció.L'actual alcalde és Sebastià Frixach d'Esquerra Republicana de Catalunya

ES RECOMANEN LES SEGÜENTS ACCIONS : - Enviar correus electrònics , cartes....amb el
EL TEXT SEGÜENT:

Davant del fet que l' Ajuntament de Corbera no atura les obres del parc eòlic Corbera per no disposar de l 'aprovació de la declaració d'utilitat pública i del projecte executiu:

- Expressem la gran preocupació per haver començat les obres que convertiran la Comarca de la Terra Alta una Central Eòlica i afectaran greument a les persones que volen viure en aquella terra

- Expressem la gran preocupació per la destrucció dels espais de la batalla de l'Ebre, per la destrucció de la memòria històrica.

- Volem assenyalar que l'Ajuntament de Corbera ha de complir i fer complir la legalitat i dictar una ordre immediata de paralització de les obres del parc eòlic Corbera.

Terra Alta , 25 de novembre de 2008.



AJUNTAMENT DE CORBERA

Sebastià Frixach

Plaça Dr. Ferran s/n- 43784- Corbera d'Ebre

Telèfon : 977 42 04 31

Adreça electrònica: aj.corbera@altanet.org www.corbera.altanet.org/


GRUP PARLAMENTARI D'ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ESQUERRA)

Adreça electrònica gruperc@parlament.cat

DELEGACIÓ TERRITORIAL DEL GOVERN DE LA GENERALITAT A LES TERRES DE L'EBRE

Sr. Josep Lluís Salvadó i Tenessa

Carrer de Montcada, 23 - 43500 Tortosa

Telèfon 977 44 12 34; 977 44 97 02 Fax 977 51 05 30

Adreça electrònica dtge_delegacio..vicepresidencia@gencat.cat

Adreça web http://www.gencat.cat/vicepresidencia