dimarts, 9 de juny del 2009

Posible frau electoral


El frau és escandalós .
Iniciativa Internacionalista-Solidaritat entre els Pobles publica avui en la seva pàgina web una nota en la qual, després d'agrair als seus votants i simpatitzants "el gran suport" que han donat a la candidatura i felicitar "al poble per la seva gran aportació en vots i els fantàstics resultats obtinguts", conclou que en les eleccions del diumenge es va produir "un pucherazo de proporcions històriques".
Així, explica que a les irregularitats constatades en diversos municipis bascos cal sumar "les abundants dades" que està rebent a través del correu electrònic, en els quals persones que han votat a aquesta candidatura denuncien que després d'haver dipositat el seu vot a favor d'II-SP, en les dades del Ministeri d'Interior no figuren aquests sufragis. "
Fins i tot tenim informes de lectures d'altres partits on citen més dades dels quals aporta la web del Ministeri", afegix.
II-SP considera que les dades relatives als Països Catalans "són més que sospitoses", ja que "molts ciutadans diuen haver votat II i després han vist que no apareixen els seus vots computats, apareixent transvasats probablement al vot blanc o el nul".
El "exagerat" augment del vot blanc i nul als Països Catalans també contribuïx a augmentar la sospita de tupinada, segons el parer de la llista encapçalada per Alfonso Sastre. "Supera tot el que s'havia vist fins a ara i en pobles on històricament el independentisme català ha tingut resultats notables han desaparegut gairebé tots els vots", denúncia. II-SP està treballant per a recaptar tota la informació possible sobre aquest "atropellament", i per a això demana la col·laboració i participació de la ciutadania, que considera "imprescindible" per a destapar totes les irregularitats comeses.
Per a això, sol·licita que es notifiquin al correu web@iniciativainternacionalista.org les irregularitats detectades, indicant el municipi i la província, el districte i la taula electoral.
Demà, a partir de les 10.00, es tornarà a repetir el recompte oficial en cada Junta Electoral provincial. Iniciativa Internacionalista decidirà llavors si impugna les eleccions o no. .











VilaWeb: La sospita de tupinada contra Iniciativa Internacionalista destapa un cúmul de despropòsits en el recompte dels vots de les europees

directe.cat: Iniciativa Internacionalista denuncia una tupinada de proporcions historiques

Gara.net: II-SP pide colaboración para sacar a la luz las irregularidades en el escrutinio

e!tb.com: II denuncia irregularidades y podría impugnar todo el proceso electoral