diumenge, 10 de febrer del 2008

"No ens parareu. Independència"

Un dia més hem sigut testimonis de com els partits espanyols porten a terme allò que ells anomenen democràcia. I no contents amb empresonar gent per les seves idees avui han posat tots els mitjans per impedir que milers de bascos es manifestessin.
L'Ertzaintza ha realitzat un gran desplegament policial als carrers més cèntrics de Bilbo per impedir que milers de manifestants fessin pública la seva oposició a les suspensions decretades per Baltasar Garzón. La Policia autonòmica ha obeït les ordres del magistrat espanyol i, després de carregar contra els manifestants, ha detingut quatre persones. Una d'elles ha estat traslladada a l'hospital de Basurto.
Un cop més el PSOE ens ha explicat com ell entén la resolució del conflicte a Euskal Herria, mentres els dirigents del PNB enviaven els seus fidels policies a esbatussar gent. Com ja van avisar ahir dirigents abertzales, el PNB es el veritable responsable dels avalots, per quedar-se de braços plegats davant de la violació dels drets polítics i civils de milers de ciutadans bascos.