dimecres, 25 de juny del 2008

IV edició de les Jornades Rurals sobre la joventut



Avui ha arribat a l'ajuntament una carta de la "coordinació rural de Catalunya" informant de unes jornades prou interessants. Es per això que he cregut prou interessant fer difusió des d'aquest bloc.

Coordinació Rural de Catalunya realitza la quarta edició de les Jornades Rurals sobre la joventut el 26 de juliol a Cambrils dels Pirineus, Solsonès. El tema d'enguany és “la dona en el món rural”. Un espai per a la reflexió i el debat adreçat a dones, joves i grans, membres d’associacions, joves emprenedores en l’àmbit rural, tècnics, dirigents i persones vinculades amb el món rural.

Enguany es treballarà “la dona en el món rural” perquè aquest col•lectiu encara estaà lluny de tenir el reconeixement que es mereix i de gaudir d’unes condicions laborals, socioeconòmiques, culturals, formatives, entre d’altres.

Les jornades s'iniciaran amb la taula d’obertura, ponència que donarà peu a la reflexió i debat dels grups de discussió. En les grups de discussió es farà un treball a partir de les preguntes que formularan els moderadors i/o les moderadores i tractant els temes exposats en la ponència d’obertura. Finalitzats els grups de discussió es farà un dinar popular i a la tarda tindran lloc les conclusions i la cloenda.

I Coordinació Rural de Catalunya editarà les conclusions en un llibre que es farà arribar a institucions, associacions, Serveis d’atenció i informació de les Dones, als participants i es podran consular a la web www.cruc.info.

Per a més informació contacta amb Coordinació Rural de Catalunya a cruc@cruc.info.