diumenge, 1 de juny del 2008

Concentració Antifeixista a Torrent.


El proper 7 de juny el partit marginal de caire racista i obertament neonazi "Alianza Nacional" va a Torrent (Horta Sud) a fer de les seues. Ha convocat una manifestació de clar caire xenòfob i racista. Sota el lema " Por la justícia y el orden. Limpiemos Torrent", comparant com sempre immigració amb delinqüència. Aquesta manifestació té l'objectiu d'enrarir la convivència d'aquesta població del sud dels països catalans, ja que els lemes de la manifestació acusen i criminalitzen tot el col·lectiu d'immigrants, utilitzant-los com a cap de turc.
Només pretenen desviar l'atenció dels problemes reals de la nostra societat, i que la gent no descobreixi els vertaders culpables. Per això diferents col.lectius de l´Horta Sud sota el genèric "Antifeixistes de Torrent" em convocat una concentració amb l´intenció de fer clar el nostra rebuig a aquesta gent i les seues proclames racistes. La concentració festiva es farà una hora abans de la manifestació que volen fer els feixistes. Ací us deixo el cartell.
Máxima difusió! Nazis ni ací ni enlloc!!!

Mentrestant EUPV, ha declarat que considera “increïble” que Juan Manuel Soria, actual líder del partit d’ultradreta, Alianza Nacional, i condemnat a dos anys de presó per un delicte d'amenaces greus i extorsió a un capellà, sigui qui convoqui una manifestació a Torrent precisament contra la delinqüència i amb un lema racista com: “Basta de Inmigración. Menos delicuencia, más seguridad. Limpiemos Torrent”.

us deixo també el cartell de l'organització racista per a que us adoneu quin perfil polític i humà tenen aquesta gent