dissabte, 31 de maig del 2008

Montblanc a Polònia



Dijous passat davant de les càmeres de televisió i en un sopar informal l'expresident Pujol instruïa al seu fill, Oriol Pujol, sobre com tractar a la gent. No patiu que no són els originals, i són els actors del programa d'humor Polònia.
La curiositat d'aquest tall el trobem cap al final quan en pujol pare parla amb una montblanquina i li recorda haver-la vist en la inauguració de la piscina coberta de Montblanc. Em de reconèixer que l'humor d'en Toni Soler i els seus companys és molt fi i agut, ja que aquest magne projecte que volien realitzar l'antic equip de govern (CiU i PSC) no es va portar a terme mai. L'aprovació i assignació del projecte es va fer fa un any, dies abans de les eleccions, amb preses i malament. I el pasat febrer l'Ajuntament de Montblanc va fer marxa enrere i anul·lava la concessió per fer la piscina coberta.
Espero que l'Oriol no segueixi aquest consell que li donava son pare i el proper cop que es trobi amb una montblanquina li parli del casal d'avis a Sant Miquel o del parc d'ocells, només per nomenar algun dels inassumibles projectes dels convergents locals.