diumenge, 18 de maig del 2008

èxit de participació a Amposta


Avui,com no podria ser d'una altre manera, el poble ho ha deixat bastant clar. I es que aquest matí gairebé 30000 persones han omplert de blau els carrers d'Amposta per a dir als nostres governants que els transvasaments (Tots) NO són la solució.
Caldria fer menció que pels carrers d'Amposta podíem trobar gent vinguda de tot arreu. Hi havia molta gent de les terres de l'Ebre, però fins a Amposta s'han acostat gent de Barcelona, del país valencià, de totes les comarques tarragonines, de l'Aragó......
També hi havia molta gent vinguda de la Conca, i em pogut veure alguna de les cares més conegudes de la nostra vila ducal. La llàstima que aquesta mateixa gent no es manifesta a Montblanc per reclamar que no volem l'aigua de l'Ebre, la vergonya es que es manifesten avui però no diuen res del transvasament que arriba a Montblanc, la indecència es que avui cridaven en contra del transvasament i no fan res per a que per les canonades montblanquines no corri aigua de l'Ebre.

Gustau Moreno ha penjat un vídeo de la manifestació al seu bloc, La Marfanta. Que de fet es la millor manera d'explicar el que em viscut aquest matí. El teniu a continuació: