dimarts, 20 de maig del 2008

Es dóna el tret de sortida de l’Agenda 21 de Montblanc

La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Montblanc, amb l’assistència tècnica de l'empresa Arda, han donat inici als treballs per elaborar l’Agenda 21 de Montblanc.
L’Agenda 21 de Montblanc estarà fonamentada en els resultats obtinguts en l’auditoria socioambiental del municipi i en les diferents accions proposades a través d’un procés de participació ciutadana. Com en d’altres poblacions de Tarragona que ja tenen en marxa la seva Agenda 21, el Pla d’Acció Local per a la sostenibilitat que sorgeixi del procés s’ha de convertir en l’eina que defineixi les polítiques de Montblanc en el futur.

Per tal de poder dur a terme un procés d’aquestes característiques es fa una crida a la participació ciutadana: tant de les associacions i de les entitats del municipi, com dels representants del sector empresarial, com dels ciutadans i les ciutadanes de Montblanc en general.

El tret de sortida es donarà el proper dia 7 de juny a les 19:00 hores amb la celebració d’un acte públic al Museu. En aquesta primera sessió s’explicarà tot el procés d’Agenda 21 de Montblanc: tant les diferents fases de l’auditoria socioambiental com el procés de participació ciutadana que s’endagarà amb l’objectiu d’obtenir una visió econòmica, social i ambiental del municipi.