dijous, 29 de maig del 2008

S'ha mort l'advocat Sebastià Salellas als cinquanta-nou anys


Avui es un d'aquells dies que ja et lleves tot girat. I es que la notícia més comentada era la mort de l'advocat Sebastià Salelles. Era d'aquestes persones que em feia sentir que la gent de l'esquerra independentista, així com la de diversos moviments socials, no estem tan sols.
En Sebastià, al igual que la gent del col·lectiu Ronda, eren d'aquells advocats que donaven la cara per totes aquelles causes que creia justes Tenir una persona com en Sebastià Salelles al nostre costat, canvia força el panorama!

De la mateixa que han fet altres companys en el seu bloc reprodueixo la nota de condol d'Endavant (OSAN) que expressa força bé el sentiment de molta gent.

"Avui, 28 de maig de 2008, ens ha deixat en Sebastià Salelles, advocat de les causes de la justícia i la llibertat, defensor dels drets nacionals del seu país, i dels treballadors i pobles d'arreu.
Des d'Endavant, i des del conjunt de les persones i organitzacions d'esquerres i independentistes dels Països Catalans, tindrem sempre present el record d'aquest lluitador infatigable, que no va dubtar en dedicar molts dels seus anys a defensar davant dels tribunals espanyols a militants independentistes, lluitadors anticapitalistes i immigrants, a totes les persones que patien i lluitaven contra un Estat capitalista i opressor.
Avui ens ha deixat en Sebastià Salelles, però el seu record estarà present entre tots i totes les que el van conèixer, i continuarà visquent en els anhels de totes les persones que han lluitat, lluiten i lluitaran.
Endavant, organització Socialista d'Alliberament Nacional
Països Catalans, 28 de maig de 2008."