diumenge, 25 de maig del 2008

Ataquen la seu del Partit Comunista del País Valencià

Les finestres de la seu del PCPV a València han aparegut trencades a pedrades el matí del divendres 23 de maig. Segons la formació comunista, és el segon atac en poc de temps que pateix el local, situat en una zona cèntrica, sense que s'haja identificat ningú en cap ocasió. Aquesta organització ve denunciant des de fa temps l'escalada violenta de l'extrema dreta a València, i la manca d'eficàcia política i policial contra els qui ataquen els drets i els bens dels qui no pensen com ells, i ha aprofitat per exigir que no es permeta la manifestació d'AN a Torrent.

Dintre d'aquest clima s'emmarca també la manifestació que el partit feixista Aliança Nacional que ha convocat en la localitat de Torrent sota el lema Limpiemos València, limpiemos Torrent”. No sorprèn que delegació de govern s'estigui plantejant permetre aquest acte feixista-racista i xenòfob, que hauria de ser prohibit.
Madrid, Donostia, Iruña, Bilbo, Gernika, Gasteiz, Granada, Cangas, etc... són alguns dels llocs on el govern de l'estat espanyol, amb l'ajuda dels governs titeres de torn, han autoritzat actes feixistes-racistes en els ultims anys...