dissabte, 19 de juliol del 2008

Aquesta SÍ que es la nostra selecció V

Catalunya jugarà la final de la Copa Amèrica 2008 després de guanyar 4 a 2 a una selecció de Brasil que ha plantat cara als catalans en diversos moments del partit i que s'ha avançat en el marcador amb un gol de Costa "Rubão" als 34 segons.
Després d'aquest gol inicial en contra la selecció catalana ha començat a jugar amb més intensitat i un minut més tard en Jepi Selva ha empatat el partit després d'un contraatac, fent el seu desè gol en aquest campionat. El partit ha continuat amb una fase de calma fins que Rocasalbas ha entrat en acció fent el 2 a 1 al minut 10 que donava als catalans la traquilitat necessària després de l'ensurt inicial. Una tranquilitat que ha quedat refermada amb el 3 a 1 d'en Romà Bancells amb un xut des de lluny, i amb el 4 a 1 d'en Roger Rocasalbas dos minuts abans del descans.

La segona part ha transcorregut en la mateixa línia però aquesta vegada els únics que han marcat han estat els brasilers, gràcies a un xut de Ceará fent el 4 a 2 amb el que ha quedat finalment el marcador.

Catalunya: Llaverola, Càceres, Grasas, Selva i Pelicano -cinc inicial- Rocasalbas, Bancells, Molet i Lladó

Brasil: Tová, Costa, Novaes, Gouveia i Nascimento -cinc inicial- Azevedo

Gols: 0-1 Costa "Rubão" (min 0.30); 1-1 Selva (min 1.30); 2-1 Rocasalbas (min 10); 3-1 Bancells (min 11); 4-1 Rocasalbas (min 18); 4-2 Novaes "Ceará"

Àrbitres: Daniel Costa i Néstor Castro (Argentina)

La final de dissabte, on hi haurà Catalunya, serà retransmesa en directe per televisió i es podrà seguir al Canal 33 a les 23:00 hora catalana (18:00 hora a l'Argentina).