dimecres, 16 de juliol del 2008

Aquesta SÍ que es la nostra selecció II

Victòria de Catalunya sobre el Brasil per 8 a 0 en un partit sense gaire complicacions, a l'espera del segon matx d'avui al vespre contra l'Argentina. Els catalans no han donat gaires opcions i als noranta segons Bancells ha fet l'1 a 0, un resultat que s'ha vist incrementat posteriorment amb gols de Jepi Selva, Joan Grassas i Jordi Molet fins arribar al descans amb un 4 a 0. A la segona part Molet, Càceres, Selva i Rocasalbas han fet quatre gols més.

Catalunya: Llaverola, Rocasalbas, Cáceres, Bancells, Selva, -cinc inicial-, Grasas, Molet, Pelicano i Lladó.

Brasil: Souto, Novaes, Filho, Azevedo, Gouvela, -cinc inicial-, Da Costa, Vieira, Nascimiento, Bezerra i Tová (ps).

Àrbitres: Néstor Castro (Argentina) i Daniel Costa (Argentina).

Gols: 1-0 Bancells (min 1.30); 2-0 Selva (min 4.30); 3-0 Grasas (min 12.30); 4-0 Molet (min 18.30); 5-0 Molet (min 28); 6-0 Cáceres (fd) (min 33.30); 7-0 Selva (min 35.30); 8-0 Rocasalbas (min 39)