diumenge, 13 de juliol del 2008

Xino, fins sempre!!!













Ja fa set mesos que l'Àlex Ramos ens va deixar. Ja fa set mesos que en un revol de la carretera de Reus en Xino es va encastar contra un cotxe amb el conductor totalment dormit. Ja fa set mesos que l'asfalt ens va prendre un altre amic.



Es per això que ahir prop de 150 persones es van reunir a Sant Josep per fer un petit homenatge a aquest amic que se'n va anar de vacances tan aviat.
I ho van fer de la millor manera, amb alegria però sense oblit. Organitzant una festa amb dinar i concert, es dir la típica festa que no hagués faltat en Xino.





















Llàstima que a la tarda la pluja també es va voler apuntar a l'esdeveniment i ens va fotre en l'aire tot el concert. Sort que l'equip de música estava sota aixopluc i ens va permetre tenir festa fins prudentment avançada la matinada.

Però cal dir que ni l'aigua ni la parella de verds que van aparèixer a la nit van aconseguir aigualir-nos la festa Que tothom, a la seva manera, va aconsegur acomiadar-se del seu amic. Que es trist que el jovent, i no tant, del poble es retrobi per motius com aquest però alhora es molt maco que la gent recordi un esser estimat.