dimecres, 30 de juliol del 2008

Solidaritat amb en Lluís

El passat 27 de juliol en Lluís suñé va escriure en el seu blog un article que parlava bàsicament de les balances fiscals. Aquest article era acompanyat per una campanya fictícia d'apadrinament de nens extremenys. No havia de ser gaire perspicaç per adonar-se que la campanya era falsa i que l'única intenció era via la ironia i l'humor reflectir una realitat. Que no es un altre que les desproporcionades balances, o millor dit el desafortunat contracte econòmic que tenim amb España.
L'humor i la ironia són la millor de les teràpies contra tota mena de mals i desgràcies. Si, a sobre, no podem ni enfotre'ns de la que ens cau per tots costats, ja podem plegar.
Com no podia ser de cap altre forma, un cop coneguda la brometa, des de España s'ha aixecat tot tipos de veus rasgant-se les vestidures i proclamant als quatre vents aquestes injuries proclamades pel regidor Torrenc.
I es que no sorprèn a ningú que aquestes veus critiques hagin sortit del lloc més cavernós, són els mateixos que organitzen boicots contra productes catalans, els mateixos que fan reportatges contra el català amb el títol "ciudadanos de segunda", els mateixos que des de ràdios gestionades per l'església catòlica blasmen contra els catalans, els mateixos que ens acusen de "insolidarios y muy suyos"....... i que a més mai faran el que ha fet en Lluís que es demanar disculpes al poble d'Extremadura per si algú es podia sentir ofès.
I tot per aconseguir de no parlar del tema real que no es un altre que els resultats, publicats, de les balances fiscals.

Des d'aquest blog volem donar el nostre suport al Lluís Suñé. Si no tenen sentit de l'humor, que s'ho facin mirar.