dissabte, 5 de juliol del 2008

Boicot a telecinco


Fa un parell de dies que corre per la xarxa un escrit que demana la participació dels catalans i les catalanes en contra del "manifiesto" i a favor d'una mobilització per fer entendre la nostra repulsa.
Al final del text demana que fem corre el correu, jo he cregut més profitós penjar-lo en el bloc que participar en una cadena de correus a l'estil dels spams.

La cadena de televisió Telecinco s'ha adherit al Manifiesto por la lengua común, que el passat 23 de juny va presentar un grup d'intel·lectuals a Madrid.


La cadena comparteix les exigències d'aquest grup d'intel·lectuals, entre els quals hi ha Mario Vargas Llosa, Fernando Savater o Álvaro Pombo, que demanen que el parlament espanyol elabori una normativa per fixar que el castellà sigui la llengua oficial de tot el territori i l'única 'que pot ser-li suposada' als seus ciutadans'.
Telecinco és la primera televisió que s'adhereix a aquest manifest

A més, Telecinco ha dit, a l'informatiu del migdia, que 'posa a disposició del col·lectiu que porta aquesta iniciativa el seu canal de televisió per donar suport a aquest projecte'.

Si ells s'adhereixen al manifest, nosaltres ens adherirem a una vaga que consisteix en no mirar telecinco.
Això no és un boicot, sinó una vaga. Junts podrem!
Telecinco mai més!
Passa-ho.


Per a qui no ho sàpiga telecinco és líder d'audiència a catalunya; ells a canvi d'això s'adhereixen a un manifest que pretèn que el català (entre altres llengües) sigui relegat i menyspreat.

Si els catalans ens uníssim podríem aconseguir fer- nos respectar; en el seu dia ho vam aconseguir amb la marca 'pascual', ara és hora d'impedir que aquests feixistes que no entenen el que significa el respecte a una lllengua igual de vàlida que la seva (amb la diferència que ells ens la imposen a nosaltres), ni contemplen una diversitat cultural, ens segueixin prenent el pèl. Ja està bé que enlloc d'estar-nos agraïts, vagin en contra nostra.
Es creuen que poden tractar- nos així i que davant d'un atac contra la nostra llengua ens quedarem igual?? Demostrem- los que no i que hagin de rectificar!!

DESPRÉS DE PATIR DIA RERA DIA LES BARBARITATS DE LA COPE, ETC. A SOBRE AIXÒ?? JA N'HI HA PROU!